Vstop za stranke
SI DE EN
... ...

Rams d.o.o.
Tržaška cesta 31
2000 Maribor

02 235 0880

www.rams.si
info@rams.si

ID za DDV: SI92240895
Matična št: 5416736000

Podjetje RAMS d.o.o. smo ustanovili leta 1990, v času novega zagona trga in podjetniško usmerjene gospodarske politike, z idejo in željo po prodaji raznolikih kakovostnih izdelkov in surovin za živilsko industrijo in HoReCa sektor. Z opremo za plinovode oskrbujemo tudi energetiko.
S strokovnim pristopom, prijaznim odnosom, razumevanjem potreb, stalnim inoviranjem in pogostimi izboljšavami poslovanja gradimo zanesljiva partnerstva širom Slovenije in v tujini. Poslujemo mednarodno, večina naših poslov je uvozno in izvozno usmerjenih. Glavni zunanji trgi so Avstrija, Italija in Hrvaška.

S posluhom za potrebe trga in kupcev, stalnim zagotavljanjem konkurenčne ponudbe in nenehnim odgovornim prilagajanjem spremembam v poslovnem okolju dnevno pridobivamo nove kupce in poslovne partnerje ter zagotavljamo uspešen razvoj podjetja in rast poslovanja.
Sedež in naslov podjetja smo v preteklosti pogosto selili, saj sta širitev ponudbe izdelkov in rast podjetja zahtevali večje poslovne in skladiščne prostore. Od leta 2006 poslujemo v lastnih poslovnih prostorih. Trenutna lokacija, na Tržaški cesti 31, v Mariboru, z možnostjo dodatne gradnje, nam zagotavlja dolgoročnost delovanja in nadaljnji razvoj dejavnosti na istem mestu.
Konkurenčnost poslovanja dosegamo z vlaganji v dolgoročna partnerstva, tehnološki razvoj in digitalizacijo. Z nenehnim izobraževanjem in spodbujanjem sodelavcev k inoviranju in izboljšavam ustvarjamo delovno okolje s čvrstimi temelji na izkušnjah in znanju ekipe, kar dodatno zvišuje produktivnost, dviguje kakovost storitev in s tem priljubljenost ter uspešnost podjetja.
Podjetje, danes ga predstavlja 34 članski kolektiv sodelavcev, sodi v kategorijo družinskih podjetij z urejenim prenosom lastništva na naslednjo generacijo družinskih članov. Ponosni smo na uspešno vključitev mlajših družinskih članov v upravljanje in delovanje podjetja, saj naši poslovni vnemi zagotavlja svežo energijo in nov zagon.

V več kot treh desetletjih poslovanja smo pridobili ogromno pomembnih poslovnih referenc, tudi mednarodnih, ter certifikatov (BIO, HACCP).

Rams d.o.o.
Tržaška cesta 31
2000 Maribor

02 23 50 880
www.rams.si
info@rams.si